Компетентнісний потенціал навчальних екскурсій в природу. - Пасічник, Олеся Володимирівна; Ткачук, Надія Михайлівна (My University, 2023)
В даних матеріалах акцентовано увагу на навчальних екскурсіях як засобу реалізації компетентнісного підходу в освітньому процесі закладів загальної середньої освіти. Запропоновано зміст діяльності вчителя та учнів за етапи навчальної екскурсії в природу. Вказано на актуальність інноваційних форматів проведення екскурсій.
Keywords: екскурсія; компетентнісний підхід; методика навчальної екскурсії; 57:613/614: [37:001.895] (08)