Educational programs of international cooperation - Гусак, Петро Миколайович; Сидорук, Ірина Ігорівна; Husak, Petro M.; Sydoruk, Iryna I.; Kowalskiy, W. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Наголошено на ролі освіти як складової інноваційної економіки. Розкрито ключові позиції по співпраці кафедри соціальної педагогіки та педагогіки вищої школи СНУ імені Лесі Українки з закордонними навчальними закладами. This article emphasizes the role of education as a component of the innovation economy. It coveres the key positions in cooperation of department of social pedagogy and higher education pedagogy of Eastern Eastern name after Lesya Ukrainka and foreign universities.
Освітні програми міжнародної співпраці
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки та педагогіки вищої школи СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: співпраця; сooperation; вищий навчальний заклад; universities; програма «подвійний диплом»; the program « Double Degree»; освітні програми; educational programs