Розробка вебсайту для продажу картин з інтеграцією платіжних систем та вебформами - Русанович, Андрій Андрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У даній роботі розглянуто процес розробки персонального вебсайту художника з використанням сучасних вебтехнологій. Метою проєкту є створення функціонального онлайн-ресурсу для презентації творчості, взаємодії з потенційними клієнтами та продажу художніх робіт. Особливу увагу приділено інтеграції платіжної системи PayPal, реалізації замовлень через динамічні вебформи, а також розміщенню сайту в хмарному середовищі Amazon Web Services для забезпечення високої доступності, масштабованості та надійності. У роботі проаналізовано існуючі рішення, обґрунтовано вибір інструментів розробки, зокрема фреймворку Laravel, описано етапи створення та тестування вебресурсу. Також передбачено адаптацію сайту до мобільних пристроїв, багатомовність та SEO-оптимізацію. Отримані результати можуть бути використані як приклад для створення аналогічних вебресурсів у сфері мистецтва та креативних індустрій.
Keywords: персональний сайт; художник; Laravel; веброзробка; хмарні технології; Amazon Web Services; PayPal; вебформи; SEO-оптимізація; адаптивний дизайн; багатомовність; онлайн-галерея