Психологічна служба в освіті - Іванашко, Оксана Євгенівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У курсі поєднується розгляд як теоретичних, так і практичних аспектів роботи практичного психолога в освіті. Акцент робиться на технологічних аспектах діяльності психолога в системі освіти, починаючи від організації його праці, взаємодії з педагогічним колективом та закінчуючи конкретними методиками, які використовуються в роботі з різними віковими групами дітей та їхніми сім’ями.
Keywords: психологічна служба; заклад освіти