Волинський театр ляльок як осередок туризму краю - Качаровський, Роман Євгенович; Антипюк, Олена Володимирівна; Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Звернуто увагу на роль театру ляльок як осередку туризму в області. Досліджено історію його становлення та розвитку. Визначено основні складові діяльності, його роль у культурно-пізнавальному туризмі. Відмічено проблемні питання розвитку театру та шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; туристичні ресурси; культурний туризм; театр; ляльковий театр; м.Луцьк; Волинська область; 911.3:30(477.82):[338.48-53:792.97