Біоіндикаційне оцінювання токсичності ґрунтів у зоні впливу військової діяльності - Стаднічук, Олена (СНУ, 2013)
Досліджено можливості використання методів біотестування для оцінювання фітотоксичності забрудне¬ного важкими металами ґрунту в зоні впливу військової діяльності. Наведено результати біоіндикаційної оцінки фітотоксичного ефекту з використанням тест-об’єкта Allium cepa L (цибуля звичайна).
Keywords: біоіндикація; фітотоксичний ефект; ґрунти; важкі метали; тестування; тест-об’єкт; Allium cepa L; військові об’єкти