Дослідження соціально-трудових відносин на підприємстві та обґрунтування напрямів підвищення їх ефективності - Козак, Т. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено соціально-трудові відносини на підприємстві та обґрунтувано напрями підвищення їх ефективності
Research of social-labor relations at the enterprise and substantiation of directions of increase of their efficiency
Keywords: соціально-трудові відносини; напрями розвитку соціально-трудових відносин