Педагогічні технології формування здорового способу життя дітей молодшого шкільного віку засобами фізичної культури - Гайволя, Р. Ю.; Gaivolya, R. Y. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано педагогічні технології формування здорового способу життя дітей молодшого шкільного віку на заняттях фізичною культурою. The article deals with pedagogical technologies of healthy life style formation of primary school children at physical education lessons.
Educational Technologies of Healthy Lifestyle Formation of Primary School Children by Means of Physical Culture
Keywords: здоровий спосіб життя; фізкультурно-оздоровчі технології; руховий режим; рухова активність; healthy lifestyle; sport and recreation technologies; driving mode; motor activity