Лексична об’єктивація концепту KRIEG у німецькому віртуальному дискурс - Пасик, Людмила Адамівна (НУВГП, 2024)
Досліджено засоби лексичної об’єктивації концепту KRIEG у німецькому віртуальному дискурсі, зокрема в Українському воєнному щоденнику на сторінці Tagesspiegel, автором якого є Юрій Гуржи.
Keywords: війна; Krieg; концепт; лексичні засоби вираження; 811.112.2’42-11:004.7