Волинський перинатальний центр осередок лікувального туризму Волинської області - Єрко, Ірина Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович; Мельник, Андрій Васильович; Мельник, Надія Вікторівна (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2020)
Зазначено особливості лікувальногого туризму. Визначено поняття перинатального центру, оцінено його можливості, специфіку проведення лікування та відновлення. Охарактеризовано Волинський обласний перинатальний центр. Відзначено позитивні та проблемні моменти його існування як об’єкту туризму та шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; лікувальний туризм; лікувальні заклади; Волинський обласний перинатальний центр; місто Луцьк; Волинська область; 911.3:614.21]:796.5(477.82)