Формування іншомовної комунікативної компетенції - Рись, Лариса Федорівна; Rys, L. F. (Національний університет «Острозька академія», 2014)
У статті аналізуються теоретичні розвідки іншомовної комунікативної та міжкультурної комунікативної компетенцій, досліджується їхня структура, зміст складових іншомовної комунікативної компетенції та способи її формування у студентів мовних ВНЗ у рамках сучасного компетентнісного підходу. The article analyses the theoretical investigations of the foreign language communicative and intercultural communicative competences, investigates their structures, the content of the components of foreign language communicative competence ant the ways of their developing in the students of linguistic high schools using the modern competency-based education approach.
Formation of the Foreign Language Communicative Competence
Keywords: компетенція; competence; компетентність; competency; комунікативна компетенція; communicative competence; іншомовна комунікативна компетенція; foreign language communicative competence