Економіка та організація торгівлі - Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет мені Лесі Українки, 2020)
Анотація: методичні вказівки призначені для набуття вмінь і навичок з організації оптової і роздрібної торгівлі та економічного аналізу їх функціонування Рекомендовано студентам підготовки бакалаврів галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
ВСТУП
Структура навчальної дисципліни……………………………………………………….5
Практичне заняття № 2 Аналіз економічних показників оптової торгівлі…………………………………………………………………………………....12
Практичне заняття № 3 Порядок отримання вантажів від органів транспорту………………………………………………………………………………..20
Keywords: торгівля; товаропостачання; організація торгівлі; торговельне підприємство; 339.138(075.8)