Культурно-історичні процеси за доби бронзи на Західній Волині - Охріменко, Григорій Васильович; Ohrimenko G. V. (Львівський національний університет ім. І. Франка, 2010)
У статті йдеться про соціальні та економічні процеси на території Західної Волині в середній період бронзової доби, прослідковується виділення родоплемінної еліти. The article deals with the social and economic processes on the territory of Western Ukraine in the middle period of the Bronze Age. The article focuses on the formation of the tribe elite.
Cultural-historic processes in Weatern Ukraine in the Bronze Age
Охріменко Григорій Васильович - канд. істор. наук, доцент кафедри археології, давньої та середньовічної історії України Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: пізньопервісне суспільство; міжетнічний обмін; поховання; престижні речі; late primitive society; interethnic problem exchange; burial; unique things; 903.2"637"477.8)