Проектування та адміністрування корпоративних мереж : програма нормативної навчальної дисципліни - Булатецький, Віталій Вікторович; Bulatetskyi, Vitalii V.; Булатецька, Леся Віталіївна; Bulatetska, Lesia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Дисципліна “Проектування та адміністрування корпоративних мереж” належить до переліку нормативних навчальних дисциплін за освітнім рівнем “магістр” циклу навчальних дисциплін професійної та практичної підготовки. Предметом вивчення навчальної дисципліни є основні принципи та етапи проектування й адміністрування корпоративних мереж на функціональному, технічному та фізичному рівнях, їх налагодження та тестування; методи та засоби адміністрування спроектованих мереж.
Програма навчальної дисципліни “Проектування та адміністрування корпоративних мереж” для студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології та студентів галузі знань 01 Oсвіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) за освітньою програмою Інформатика.
Keywords: Мережа; Сервер; Серверна операційна система