Пропаганда в системі стратегічних комунікацій - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2022)
Бібліографічні матеріали подають основні характеристики стратегічних комунікацій, моделі та методи оцінки ефективності інформаційно-пропагандистського забезпечення. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Пропаганда в системі стратегічних комунікацій» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра міжнародних комунікацій та політичного аналізу). Розміщення джерел (133 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані.
Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; інструменти стратегічних комунікацій; пропагандистське повідомлення; аналіз пропагандистських наративів; 32(01)