Веб-аналітика як інструмент політологічних досліджень - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Пікула, Микола Миколайович; Tykhomyrova, E. B.; Pikula M. (Рівненський державний гуманітарний університет, 2012)
Проаналізовано окремі веб-аналітичні інструменти, що дозволяють отримати емпіричну інформацію при проведенні політологічних досліджень. У статті характеризується можливість дослідження з допомогою цих засобів регіональної політики Європейського Союзу. Досліджено можливості застосування веб-аналітики при проведені порівняльних досліджень політичних систем окремих країн.
Тихомирова Євгенія Борисівна – завідувач кафедри міжнародної інформації, доктор політичних наук, професор Волинського національного університету імені Лесі Українки, , Пікула Микола Миколайович – студент 4 курсу спеціальності «Політологія» ЛНУ імені Івана Франка
Keywords: веб-аналітика; електронне врядування; Європейський Союз; політологічні дослідження; регіональна політика; Великобританія; web analytics; European Union; politological researches; regional policy; США; Great Britain; USA