Основи наукових досліджень та академічної доброчесності [Електронне видання]: метод. вказівки до самост. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Наведено програму освітнього компонента «Основи наукових досліджень та академічної доброчесності», рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання, питання на залік і список рекомендованої літератури. Видання призначене для самостійної роботи.
Рекомендовано здобувачам освіти першого курсу бакалаврату, спеціальності 051 Економіка, освітньо-професійної програми (ОПП) Аналітична економіка; спеціальності 071 Облік і оподаткування, ОПП Облік і оподаткування; спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, ОПП Фінанси і кредит; спеціальності 073 Менеджмент, ОПП Менеджмент; спеціальності 075 Маркетинг, ОПП Маркетинг; спеціальності 076 Підприємництво та торгівля, ОПП Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Keywords: наукові дослідження; академічна доброчесність; 001.891:[378.014:172-028.42(072)