Словник західнополіських говірок. А-Я - Аркушин, Григорій Левкович (My University, 2016)
Друге видання “Словника західнополіських говірок” виправлено і доповнено новими записами говіркових слів зі всіх складових частин Західного Полісся – Волинського Полісся, Берестейщини та Пінщини (Республіка Білорусь) і Підляшшя (Республіка Польща), а також частково з перехідних зон. У цій лексикографічній праці 18 000 словникових статей, що вміщують також зафіксовані фонетичні варіанти реєстрових слів, які окремими статтями не подані. Як ілюстрації, крім речень зі зв’язного мовлення, використані прислів’я, приказки, загадки, повір’я, уривки з обрядових пісень та ін. Для мовознавців, фольклористів, етнографів, а також усіх, хто цікавиться народною мовою.
Keywords: говірки; діалектизми; західнополіські говірки; 811.161.2’282.3(477.8)(038)