Економічний потенціал регіону - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Методичний посібник призначений для допомоги студентам географічного факультету данної і заочної форми навчання у підготовці та виконанні практичних робіт з курсу "Економічний потенціал регіону",може бути корисний для студентів та викладачів географічних факультетів університетів.
Keywords: економічний потенціал; трансформаційний процес; територіальна організація; національна економіка; структкра господарства; 911.3:332.1(477)(072)