Основи роботи в системі комп’ютерної верстки LaTeX : спецкурс (варіативний відповідно до нових технологій обробки інформації) : програма вибіркової навчальної дисципліни - Антонюк, Богдан Пентрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Дисципліна:спецкурс «Основи роботи в системі комп’ютерної верстки LaTeX» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін. Курс присвячено видавничій системі LaTeX, яка є фактичним стандартом при підготовцінауково-технічних текстів з математичними формулами, таблицями та діаграмами будь-якогорівня складності. Отримані знання і навички студенти зможуть використати при написанні дипломної роботи. Придбані навички роботи забезпечать подальше знайомство із системами програмування, пакетами прикладних програм, легко створювати документи, презентації, звіти.
Програма навчальної дисципліни спецкурс «Основи роботи в системі комп’ютерної верстки LaTeX» для студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології, за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології та студентів галузі знань 11 Математика та статистика, напряму 113 Прикладна математика, за освітньою програмою Прикладна математика.
Keywords: LaTeX; TeX; Видавнича система; Стилі документів; PSTricks; Amsmath