Основи науково-дослідної роботи у фізичній культурі - Козіброцький, Сергій Петрович; Бєлікова, Наталя Олександрівна; Ващук, Людмила Миколаївна; Деделюк, Ніна Автономівна; Томащук, Олена Григорівна (Вежа-Друк, 2024)
У навчальному посібнику подано методи досліджень у фізичній культурі та спорті. Розкрито основні теоретичні й практичні питання науково-дослідної діяльності, експериментальної роботи та обробки отриманих результатів.Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) й третього (магістерського) рівнів спеціальності 014 «Середня освіта (Фі зична культура)» освітньо-професійної програми «Середня освіта. Фізична культура» та спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт».
Keywords: правила роботи з науковою літературою; методи вивчення рухових якостей; методи досліджень у фізичному вихованні й спорті; вибір проблеми; 796:001.89(075.8)