Логічні засади комунікації і педагогічної риторики - Шелудченко, Світлана Богданівна; Павлюк, Алла Борисівна; Єфремова, Наталія Володимирівна; Бойчук, Валентина Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Посібник для освітніх компонентів «Логічні засади комунікації» та «Педагогічна риторика» містить увесь комплекс матеріалів, зокрема тематичний глосарій, тези лекцій (в схемах, рисунках, цитатах), алгоритм логіко-риторичного аналізу промови, зразки класичних та сучасних промов та приклади їх аналізу. Для студентів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти факультету іноземної філології Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: логіка; Понятійний апарат логічного комунікативного висловлювання; Риторика освітнього процесу; Логічна аргументація; 811.111:[378:81’27