Соціально-економічний потенціал Сполучених Штатів Америки - Потапова, Алла Геннадіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Термін «соціально-економічний потенціал» використовується для опису та оцінки різних ресурсів, можливостей, які використовують у соціальній та економічній сферах країни, регіону чи групи населення. Це поняття включає різні аспекти, які впливають на розвиток суспільства та економіки. Структура соціально-економічного потенціалу збільшується компонентами та складниками, які впливають на розвиток суспільства та економіки.
Keywords: Потенціал; США; 911.3:338.1(73)