Фразеологічні одиниці, що позначають індивідуально-психологічні властивості особистості в сучасній англійській мові - Коляда, Еліна Калениківна; Koliada, E. K.; Лісінська, Тетяна Юріївна; Lisinska, T. Yu. (Волинський держ. ун-т ім. Лесі Українки, 2007)
Здійснено спробу виявити й систематизувати англійські фразеологічні одиниці, що позначають індивідуально-психологічні властивості особистості. In this article the attempt to reveal and classify English phraseological units denoting individual-psychological features of personality has been made.
Phraseological Units Denoting Individual-Psychological Features of Personality in Modern English
Keywords: фразеологічна одиниця; phraseological unit; семантична група; semantic group; особистість; personality; характер; character; емоція; emotion; почуття; feeling; психічний стан; psychological state; сприйняття; perception