Психологія залежної поведінки : курс лекцій - Мудрик, Алла Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичні матеріали до курсу побудовані з урахуванням того, що частина матеріалу з курсу вивчається студентами самостійно. За умов, що на лекції відведена незначна кількість годин, то цей вид навчальної діяльності передбачає ознайомлення студентів лише із основними категоріями і поняттями, методами та психологічними теоріями предмета. Виходячи з цього, в навчально-методичному виданні пропонується повний курс лекцій та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано для підготовки магістра, галузі знань 05 – соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 – психологія, за освітньою-професійною програмою Клінічна психологія.
В навчально-методичному виданні пропонується повний курс лекцій та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано для підготовки магістра, галузі знань 05 – соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 – психологія, за освітньою-професійною програмою Клінічна психологія.
Keywords: Клінічна психологія; Психологія адитивної поведінки; Хімічні адикції; Біохімічні адикції; Нехімічні адикції