Найпопулярніша лексика 2023 року - Жулінська, Майя Олександрівна (My University, 2024)
У роботі проаналізовано вибір слова року у 2023 в різних країнах. Наведено приклади найпопулярнішої лексики даного періоду. Продемонстровано, що найактуальніші проблеми людства за останній період пов’язані зі штучним інтелектом, війною, кризою у багатьох сферах, інфляцією та трендами у засобах масової інформації.
Keywords: вибір слова 2023 року; популярність слова; критерій вибору; слово року