Психологія інтернет-адикцій - Коць, Михайло Онисимович; Kots, Mykhailo O. (My University, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Психологія інтернет-адикцій» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 8.03010201 «Психологія» Предметом вивчення навчальної дисципліни є вивчення проблеми залежності від інтернету в сучасній психологічній науці, вивчення індивідуальних особливостей залежних з різними формами інтернет-адикцій та розробка на цій підставі рекомендацій щодо усунення залежності.
Keywords: інтернет; адикції; робоча програма; денна форма навчання