Особливості організації освітнього процесу учнів початкової школи із застосуванням технологій дистанційного навчання - Приходько, Лідія Анатоліївна; Ройко, Лариса Леонідівна (My University, 2021)
У статті розглядаються особливості організації освітнього процесу учнів початкової школи за допомогою додатків Gооgle, сервісів Edmodo, Classdojo, LearningApps. Одним із факторів успішного функціонування будь-якої шкільної спільноти є взаємодія усіх учасників освітнього процесу. В умовах дистанційного навчання, коли вчитель і учні не можуть бути поруч, взаємодія між вчителем, учнями і батьками набуває особливої важливості. Від рівня комунікації залежить ефективність навчання, у процесі якого спілкування між учасниками освітнього процесу відбувається в межах штучно створеного комунікативного середовища
Keywords: дистанційне навчання; інформаційно-комунікаційні технології; початкова школа; Gооgle Сlassrооm; Google Meet; Edmodo; Classdojo; LearningApps; 378.018.43:373.3.091.12.011.3-051