Озерні комплекси ПЗФ як важливі рекреаційні об’єкти Маневицької ТГ Волинської області - Мельник, Олег Володимирович; Мельнійчук, Михайло Михайлович; Мельник, Надія Вікторівна; Стельмах, Валентина Юріївна; Ковальчук, Сергій Ігорович; Качаровський, Роман Євгенович (Науково-видавничий центр «Sci-conf.com.ua» BoScience Publisher, 2023)
Досліджено рекреаційний потенціал озерних комплексів Маневицької ТГ Волинської області. Деталізовано їх морфометричні показники. Проаналізовано особливості озерних комплексів як об’єктів природно-заповідного фонду (ПЗФ). Вивчено можливості використання ПЗФ об’єктів у рекреації. Запропоновано певні заходи оптимізації функціонування об’єктів ПЗФ.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; озеро; Маневицька ТГ; Камінь-Каширський район; Волинська область; 502(477.53-751):556.51