Сучасні реалії та тенденції розвитку індустріальних парків - Сидоренко, Є. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено сучасні реалії та тенденції розвитку індустріальних парків
Keywords: індустріальні парки; інноваційна діяльність.