Проблеми розвитку ринку іноземних інвестицій України в умовах євроінтеграції - Лугова, Марина Сергіївна; Luhova Maryna S. (Мукачівський державний університет, 2013)
У статті досліджено поняття ринку іноземних інвестицій. Окреслено проблеми ринку та необхідність їх вирішення в контексті європейської інтеграції України
Keywords: інвестиції; іноземні інвестиції; ринок іноземних інвестицій; investment; foreign investment; foreign investment market