Екскурсії як один з основних методів реалізації краєзнавчого принципу в закладах загальної середньої освіти (на прикладі Дубечненської територіальної громади) - Оксенчук, Андрій Анатолійович; Мандрик, Ірина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Розглянуто екскурсії як метод реалізації краєзнавчого принципу навчання географії в закладах загальної середньої освіти на прикладі Дубечненської територіальної громади
Keywords: екскурсія; краєзнавчий принцип; Дубечненська територіальна громада; заклади загальної середньої освіти; 373.3/.5.016:911]:908(477.82)111