Торговельно-економічні відносини між Україною та ЄС: регулювання зовнішньої торгівлі і конкуренції в умовах єдиного ринку ЄС - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (Національна академія державного управління при Президентові України Міленіум, 2008)
У даному посібнику розглядаються питання формування та розвитку єдиного ринку Європейської Спільноти, правила конкуренції в ЄС та зовнішньо-торговельна політика ЄС. Книга формує необхідні передумови для вивчення й аналізу торговельно-економічних відносин між Україною та ЄС і моделювання альтернативних стратегій їх розвитку. Зміст, методика і характер викладу матеріалу посібника сформовані у тісній співпраці з вітчизняними експертами з питань європейської інтеграції, а також фахівцями країн-членів ЄС, зокрема Великобританії, Ірландії та Польщі, провідними вітчизняними науковцями та методистами.
Commercial and Economic Relations between Ukraine and EU: Regulation of the External Trade and Competition under Conditions of the EU Single Market
Keywords: європейська інтеграція; єдиний ринок ЄС; правила конкуренції; зовнішньоторговельна політика; Європейський Союз