Позитивне мислення, позитивна мова, позитивний дискурс - Байбакова, І. М.; Baybakova, І. М.; Гасько, О. Л.; Hasko, О. L. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто деякі аспекти теорії та дослідження позитивного мислення засобами позитивної мови й позитивного дискурсу та відповідного впливу на досягнення бажаного результату процесу пізнання. The article deals with some aspects of the theory and research of positive thinking by means of positive language and positive discourse and the corresponding impact on obtaining favourable outcome in cognition process.
Positive thinking, positive language, positive discourse
Keywords: позитивне мислення; positive thinking; мова; language; дискурс; discourse