Генетика : методичні рекомендації - Лісовська, Тетяна Павлівна; Lisovska, Tetiana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Наведені методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Генетика” для студентів ІІІ курсу біологічного факультету, які охоплюють основні розділи навчальної програми. Рекомендовано для студентів, викладачів, спеціалістів та магістрів.