Екологічний менеджмент на підприємствах із експлуатації родовищ торфу - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Висвітлено особливості мінімізації негативного впливу на навколишнє природне середовище при експлуатації родовищ торфу, де ключовим аспектом виступає впровадження на підприємствах системи екологічного менеджменту, яка забезпечуватиме проведення попередніх досліджень, оцінку впливу на довкілля, здійснення постійного моніторингу та ін.
Keywords: Екологічний менеджмент; підприємства; експлуатація родовищ торфу; 658:351.82(082)