Психодизайн навчальної і професійної діяльності - Коць, Михайло Онисимович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
В освітньому компоненті (ОК) представлено теоретико-методологічні та практичні засади вивчення психодизайну навчальної і професійної діяльності; аналізується психодизайн як соціально-психологічна реальність у взаємозв’язку із професійним самовизначенням та професійною діяльністю. У методичних рекомендаціях представлений зміст основних завдань для засвоєння освітнього компонента “Психодизайн навчальної і професійної діяльності” для студентів ОКР «Магістр» факультету психології.
Keywords: професійне самовизначення особистості; психологія суб’єкта фахової діяльності; формування професійного мислення; [159.9:62]:371.214.115