Про необхідність створення нової природоохоронної території у Ковельському районі - Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Лісовська, Тетяна Павлівна; Коломиєць, У. Л.; Kuzmishyna, Iryna I.; Kotsun, Larysa O.; Lisovska, Tetiana P.; Kolomyiets, U. L. (Луцький національний технічний університет, 2015)
Проведені дослідження аргументують необхідність створення природоохоронної території – пропонованої філії «Борідник» площею 3 га у ландшафтному заказнику місцевого значення «Кашівський» (Маневицький р-н, Ковельський держлісгосп, Кашівське лісництво), який розташований північніше за досліджувану ділянку й охоплює 7 ділянок із сосновими борами І бонітету
Keywords: природоохоронні території; рідкісні види; Борiдник паростковий