На хвилі доби : Хрестоматія польської літературної періодики 20−30-х років ХХ ст. - Кравченко, Світлана Іванівна; Kravchenko, Svitlana I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
До книги увійшли маловідомі або зовсім невідомі українській аудиторії публікації в польських літературних періодичних виданнях 20−30-х років ХХ ст., присвячені Україні, її історії, культурі, проблемі польсько-українських стосунків і теорії поетичної творчості. Видання вміщує редакційні статті, суспільно-історичну публіцистику, літературну критику та польські переклади українських творів. Книга стане у пригоді історикам, літературознавцям, журналістам, культурологам, студентам і викладачам, а також усім, хто цікавиться перебігом польсько-українських відносин у ХХ ст.
Keywords: Biuletyn Polsko-Ukraiński; польсько-українське міжвоєння; польсько-українське товариство; суспільно-історична тематика; літературна тематика; українська поезія