Корпоративне бюджетування (тренінг-курс): силабус нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус нормативної навчальної дисципліни КОРПОРАТИВНЕ БЮДЖЕТУВАННЯ (ТРЕНІНГ-КУРС) підготовки бакалавра (на базі молодшого спеціаліста), галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит (денна форма).
Навчальний план 2020 р.
Keywords: корпоративне бюджетування