Організація масових фізкультурно-спортивних заходів з використанням національних традицій фізичного виховання - Деделюк, Ніна Автономівна; Dedeliuk, Nina A. (Східноєвропейський нціональний університет імені Лесі Українки, 2008)
Розкрито зміст та завдання масових фізкультурно-спортивних заходів та основних елементів методики їх організації.
Keywords: масові спортивні заходи; національні традиції; фізичне виховання; physical training; mass sporting events; national traditions