Педагогічні умови формування та розвитку художнього смаку засобами музичного мистецтва - Марач, Олександр Миколайович; Гургула, Роман Іванович (My University, 2023)
Музично-просвітницький та музично-педагогічний напрямок підготовки студентів мистецьких освітніх закладів зумовлює потребу формування у них художнього смаку для досягнення необхідного художньо-творчого розвитку, збагачення естетичної культури й вдосконалення їхньої виконавської майстерності.
Keywords: Педагогіка; Художній смак; Музичні здібності; Музика