Науково-методичний підхід до оцінювання управлінської утопії - Трухачова, К. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено науково-методичний підхід до оцінювання управлінської утопії
Keywords: оцінювання управлінської утопії; науково-методичний підхід