Курсова робота з бухгалтерського обліку: методичні вказівки до написання - Кулинич, Мирослава Богданівна; Сафарова, Анна Таджидінівна; Kulynych, Myroslava B.; Safarova, Anna T. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У роботі подано методичні вказівки до написання курсової роботи з бухгалтерського обліку для студентів напряму підготовки 6.030509 „Облік і аудит”. Вказівки розроблені відповідно до вимог стандартів вищої освіти з підготовки фахівців із метою надання допомоги у виконанні курсової роботи. Рекомендовано для студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки денної та заочної форм навчання.
Keywords: курсова робота; бухгалтерський облік