Організаційне проектування підприємства : конспект лекцій - Данилюк, Тетяна Іллівна; Danyliuk, Tetiana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Конспект лекцій з дисципліни «Організаційне проектування підприємства» містить програму навчальної дисципліни, плани лекційних занять, основні поняття і терміни та рекомендовану літературу. Рекомендовано для студентів галузі знань 0305 – економіка та підприємництво напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання
Keywords: проектування; підприємство; designing; enterprise