Волинські щедрівки - Давидюк, Віктор Феодосійович (Волинський державний університет імені лесі Українки, 2008)
До збірки увійшли тексти записані проф. Давидюком та його студентами упродовж двох останніх десятиліть ХХ століття та перших років ХХІ століття. Це найповніша збірка щедрівок на Волині, більшу частину складає коментар від упорядника, що становить цілком самодостатнє наукове дослідження щедрівок краю. Для науковців-фольклористів, студентів-філологів, етнологів та широкого кола читачів.
Keywords: український фольклор; фольклористика; волинь; щедрівки; колядки; обрядовість; історія; етнографія; народознавство; 398.8