Професійна компетентність: теоретичні аспекти дослідження - Мудрик, А. Б.; Mudryk, A. B. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто актуальні питання професійної компетентності та професіоналізму, проаналізовано основні сучасні підходи до вивчення означеного феномену. Основну увагу приділено визначенню і тлумаченню суті понять «компетентність» та «професійна компетентність». The urgent problems of professional competence and professionalism are examined in the article. State officers’ psychological peculiarities, which are necessary for their professional activity are analyzed. Basic attention is focused on description and analysis of state officers’ professional competence factors.
Professional Competence: Theoretical Aspects of Research
Keywords: компетентність; компетентний; компетенція; професійна компетентність; competence; competens; competentis professional competence