Використання проектної методики для формування активної громадянської позиції підлітків у Пласті - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (My University, 2010)
У статті подано результати аналізу проектів, які виконували пластуни-підлітки Луцька, Львова, Києва та інших міст України протягом 2002-2010 років за формально-діяльнісним критерієм, цільовим призначенням – спрямованістю і кількістю виконавців. Подано приклади взаємодії пластунів із суспільством під час проектної діяльності. Доводить ефективність використання методу проектів для формування активної громадянської позиції підлітків у Пласті.
Use the method of projects in forming of active civil position of teenagers in Plast
Роботу виконано на кафедрі теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти ВНУ імені Лесі Українки
Keywords: активна громадянська позиція; метод проектів; active civil position; method of projects