Інтертекстуальність та її роль в аналізі літературного твору - Гринишина, І. І.; Grynyshyna, I. I.; Марченко, Т. М.; Martchenko, Т. М. (Волинськиий національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті йдеться про види інтертекстуальності та їх вплив на розуміння тексту. Ihe article highlights the kinds of intertextuality and its impact on the text understanding.
Intertextuality und its Role in the Fiction Analysis
Keywords: інтертекстуальність; паратекстуальність; метатекстуальність; архітекстуальність; intertextuality; paratextuality; metatextuality; architextuality