Педагогічні умови інтерактивного навчання географії у закладах загальної середньої освіти. - Маковецька, Лариса Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Педагогічні умови визначаються, як сукупність об’єктивних можливостей, обставин і заходів, які супроводжують освітній процес, що певним чином структуровані та спрямовані на досягнення мети. У процесі аналізу психолого-педагогічної та методичної літератури було визначено такі педагогічні умови інтерактивного навчання географії у закладі загальної середньої освіти.
Keywords: освіта; географія; географічна освіта; інтерактивне навчання; заклади загальної середньої освіти; 37.09